17 september Hoe zet ik mijn medewerkers in hun kracht (interactief theater voor leidinggevenden)

Activiteitendata
-

Het is een uitdaging voor iedere leidinggevende: hoe zet ik mijn medewerkers in hun kracht.

Wat hebben medewerkers nodig om optimaal te kunnen functioneren? Dit is meestal een zoektocht. Tijdens de Week van de loopbaan reiken we leidinggevenden tools aan om effectief mobiliteits- en inzetbaarheidsgesprekken te voeren met medewerkers. Meld je aan.

week van de loopbaan

Door middel van interactief theater kunnen we op een verrassende manier een discussie aanjagen over effectief mobiliteits- en inzetbaarheidsgesprekken voeren. Onderwerpen die aan bod komen zijn het activeren van de medewerker, het maken van resultaatafspraken, het omgaan met emoties en weerstand, het ontwikkelen van competenties en het geven van feedback. Het interactief theater wordt ondersteund met theorie over effectieve gespreksvoering.

Duur: 2 uur.
Voor wie: leidinggevenden.
Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

Data en locaties

Er zijn twee ‘theaters’:

  • Dinsdag 17 september.
    Den Haag, Bezuidenhoutseweg 73, Innovatielab.
    Van 13.00 tot 15.00 uur.
  • Donderdag 19 september.
    Den Haag, Rijnstraat 8, zaal Y.506.
    Van 13.00 tot 15.00 uur.

Meld je aan.

Is de activiteit vol of heb je een vraag, stuur dan een mail naar workflow@rijksoverheid.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, activiteit, datum en tijdstip van de activiteit die je wenst bij te wonen. Je komt op de wachtlijst en als er een plaats vrij komt, nemen we contact met je op.

De Week van de loopbaan – 16 t/m 20 september

Loopbaan en ontwikkeling betekent dat je nadenkt over je volgende stap in jouw werk. Het gaat over je werk nu en in de toekomst. Het draait om plezier in je werk. En dat betekent ontwikkeling binnen je huidige functie of oriëntatie op je toekomstige of eerstvolgende loopbaanstap. Tijdens de Week van de loopbaan roepen we medewerkers en leidinggevenden op om een volgende stap in je werk te ontdekken. Workflow organiseert diverse activiteiten en biedt praktische handvatten.

Andere activiteiten die we ook in de week van de loopbaan organiseren:

Kijk voor meer informatie: Week van de loopbaan of Loopbaan en ontwikkeling.

Met de aanmelding voor een activiteit in de Week van de loopbaan behandelen wij jouw personeelsgegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor het verwerken van de aanmelding en reminder.