16 september Week van de Loopbaan

Activiteitendata
-

Meld je aan en ontdek mogelijkheden rondom je werk.

banner 1 week van de loopbaan

Week van de loopbaan is er van 16 t/m 20 september. Een week lang draait het om jouw loopbaan en inzetbaarheid, of die van je medewerkers, en hoe je plezier hebt en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Bekijk het overzicht van de activiteiten en meld je aan.

Overzicht activiteiten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor medewerkers:

Voor leidinggevenden:

Volg ons op LinkedIn

Volg UBR op LinkedIn om niets te missen rondom de Week van de loopbaan.

De Week van de loopbaan – 16 t/m 20 september

Loopbaan en ontwikkeling betekent dat je nadenkt over je volgende stap in jouw werk. Het gaat over je werk nu en in de toekomst. Het draait om plezier in je werk. En dat betekent ontwikkeling binnen je huidige functie of oriëntatie op je toekomstige of eerstvolgende loopbaanstap. Tijdens de Week van de loopbaan roepen we medewerkers en leidinggevenden op om een volgende stap in je werk te ontdekken. Workflow organiseert diverse activiteiten en biedt praktische handvatten.

Kijk voor meer informatie: Week van de loopbaan of Loopbaan en ontwikkeling.

De activiteiten sluiten aan bij een aantal focuspunten uit het Strategisch Personeelsbeleid Rijk 2025 ‘permanent ontwikkelen en wendbare medewerker en organisatie’. Inzetbaarheid draagt ook bij aan het verlagen van het ziekteverzuim.

Hoort bij