06 april Lunchbijeenkomst: Hoe effectief kan collega-coaching zijn voor de mensen binnen jouw organisatie?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Bleyenberg, Den Haag

Bleyenberg

Grote Markt 10

2511 BG Den Haag

Coaching is een belangrijk instrument in de verbinding tussen mens en organisatie. Is coaching daadwerkelijk zo effectief? Ben jij een HR/MD of leer- en ontwikkeladviseur bij de overheid en wil jij meer weten over de effectiviteit van coaching? Dan moet je zeker bij de lunchbijeenkomst van UBR InterCoach zijn op 6 april in het centrum van Den Haag! Lees meer en meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

materiaal

De lunchbijeenkomst vindt plaats op 6 april  en is speciaal bedoeld voor adviseurs in het leer- en ontwikkelvak. Coachexpert Tim Theeboom vertelt deze middag meer over zijn promotie- onderzoek naar de effectiviteit van coaching. Theeboom is als psycholoog en programma-coördinator werkzaam bij het Center for Executive Coaching aan de Vrije Universiteit.

Deze middag is er ook ruimte om samen met andere adviseurs binnen de overheid en het team van InterCoach te sparren over wat collega-coaching voor jou of de mensen in jouw organisatie kan betekenen.

Aanmelden
De lunchbijeenkomst vindt plaats van 12.00 uur tot 14.00 uur op een inspirerende locatie: Bleyenberg aan de Grote Markt 10 in  het centrum van Den Haag. Meld je voor 10 maart aan via intercoach@rijksoverheid.nl. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt. Heb je een specifieke vraag, dan kun je deze na 14.00 uur stellen aan de collega’s van InterCoach.

Plek voor inspiratie en reflectie

We vertellen je deze middag ook graag wat meer over enkele nieuwe initiatieven van InterCoach rond het thema “inspiratie en reflectie”. Zo hebben we onlangs – samen met het Rijksvastgoedbedrijf – een Reflectiewandeling langs kunstwerken van verschillende ministeries vormgegeven. Het biedt collega’s de mogelijkheid om een (coach)vraag eens op een andere manier te bekijken.

Aansluitend aan deze lunchbijeenkomst (dus na 14.00 uur) kunnen degenen die daarin geïnteresseerd zijn, meelopen met deze Reflectiewandeling. Je loopt dan in een klein groepje onder begeleiding van een coach langs enkele rijks-kunstwerken in het centrum van Den Haag. De wandeling duurt tot ongeveer 16.00 uur. Geef bij je  aanmelding aan of je ook meewandelt en bedenk van tevoren een coachvraag.  Als het regent, vergeet dan je paraplu niet!