10 april Inhouse Experience - webinar

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Vanuit huis

Wil jij ICT-, Data- of Cybertrainee worden? Maar wil jij eerst nog jouw laatste vragen stellen aan het Rijks I-Traineeship? Meld je dan aan voor de Inhouse Experience webinar van 10 april!

Wegens de maatregelen rondom het coronavirus doen we het deze keer even anders. De Inhouse Experience vindt niet fysiek plaats, maar digitaal als webinar. Binnen één uur praten wij jou bij over wat het Rijks I-Traineeship is, wat de mogelijkheden zijn, wat de ervaringen zijn van een huidige trainee en krijg je tips over hoe je Rijks I-trainee kunt worden. Daarnaast kun jij al jouw vragen stellen in de live Q&A en deze worden snel en uitgebreid beantwoord. Zit jij er op 10 april om 15:00 uur klaar voor?

Programma

Eerst komt een medewerker van het Rijks I-Traineeship aan het woord. Zij vertelt over het Rijks I-Traineeship: de drie verschillende tracks, de opleidingen, begeleiding, de soorten opdrachten en alle andere dingen die erbij horen als je Rijks I-trainee bent. Daarna vertelt een huidige trainee over zijn eigen (studie)achtergrond, de opdrachten die hij tot nu toe heeft gedaan binnen de Rijksoverheid en zijn ervaringen. Tussendoor kun jij uiteraard al jouw vragen stellen, hier wordt aandacht aan besteed tijdens de webinar. We sluiten de webinar af met een interactieve Q&A. Bereid je hierop voor en maak voor jezelf alvast een vragenlijstje!

Inschrijven

Helaas, de inschrijvingen voor de Inhouse Experience webinar van 10 april zijn gesloten! Heb je je al ingeschreven? Voor aanvang van de webinar krijg jij een mail met daarin de link naar de webinar.

In de tussentijd op de hoogte gehouden worden van belangrijk nieuws rondom evenementen? Houd dan onze Instagram en LinkedIn in de gaten!

Rijks I-trainee worden?

Wil jij ICT-, Data- of Cybertrainee worden bij het Rijks I-Traineeship? Je kunt NU solliciteren op onze Rijks I-trainee vacature! Doe dit dan wel vóór 15 april 12:00 uur, want op dat moment sluit de sollicitatieperiode. Eerst meer weten over het Rijks I-Traineeship en de voorwaarden om trainee te worden? Meer informatie vind je op deze pagina!