14 mei Rijks I-Stage meetup

Activiteitendata
-
Vanuit huis

Tijden onder voorbehoud

Ben jij op zoek naar een ICT-stage of afstudeeropdracht, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Meld je dan aan voor onze Rijks I-Stage meetup. I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 wordt dit helaas geen fysieke bijeenkomst, maar we kijken naar mogelijke digitale alternatieven. Inschrijven kan daarom nog steeds.

Wat kun je op de meetups verwachten?

Momenteel zijn we aan het kijken naar een digitaal alternatief voor de Rijks I-Stage meetup, zoals een webinar. Tijdens de meetup vertelt het team achter Rijks I-Stage wat de mogelijkheden zijn voor I-stages bij het Rijk. Ook kijken we naar de mogelijkheid om jou digitaal kennis te laten maken met verschillende rijksorganisaties, om je een indruk te geven van wat zij doen en welke studenten ze zoeken.

Daarna zal er ruimte zijn voor een live Q&A, waarbij jij vragen kunt stellen aan het team Rijks I-Stage. Hoe kun je bijvoorbeeld solliciteren? Hoe word je gematcht aan een organisatie en stageplek? Dit zijn vragen waar jij antwoord op kunt krijgen.

Of we de digitale meetup kunnen waarmaken en de definitieve invulling van de meetup, communiceren we uiteraard met je. Houd hiervoor deze pagina en onze LinkedIn in de gaten.

Aanmelden

Wil jij één van onze meetups bijwonen? Meld je dan aan door jouw gegevens in te vullen in dit aanmeldformulier en aan te geven welke datum jij kunt. Na het aanmelden houden we jou op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit evenement! Tot snel!