28 mei Bouw jij mee aan een duurzaam MDT?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tab

Wil jij onderdeel worden van het netwerk van partijen die het Programma Maatschappelijke Diensttijd (MDT) ondersteunt naar een succesvolle en duurzame MDT? Maar heb je nog wat vragen over de aanbesteding? Meld je dan aan voor de webinar van 28 mei!

mdt logo

Zit jij er op 28 mei om 11.00 uur klaar voor?

Binnen één uur praten wij jou bij over de ins en outs van de aanbesteding. We vertellen je meer over het programma MDT, waar wij naar op zoek zijn en het proces rondom de aanbesteding. Ook kun je jouw vragen live stellen in een Q&A. Omdat we op zoek zijn naar een netwerk van partijen, geven we jullie de gelegenheid om kennis met elkaar te maken. Wie weet zit jouw toekomstige partner ook te kijken!

Wat kun jij van de webinar verwachten?

Na een introductie van inkoopprofessional Dieuwertje Koesen (UBR|HIS) vertelt programmadirecteur Jacqueline de Jager (VWS) meer over de achtergrond van het programma. Daarnaast geeft zij een inkijkje in de uitdagingen van het programma en de opdrachten die hieraan verbonden zijn.

Heb je vragen over/voor de aanbesteding MDT?

Stuur je vragen vooraf in via CTM, zodat we jouw vragen al kunnen meenemen in de voorbereiding. Uiteraard kan je tijdens de webinar ook vragen stellen. Na de presentatie vindt er namelijk een live Q&A plaats.

Ben jij er bij?

Je hebt tot 27 mei 12:00 de tijd om je aan te melden voor de webinar. Voor aanvang van de webinar krijg jij een e-mail met daarin de link naar de webinar.

Kun je er niet bij zijn?

Wij vinden het belangrijk dat iedere organisatie over dezelfde informatie beschikt, daarom nemen wij  de webinar op. Na de webinar komt de opname voor iedereen online beschikbaar. Ook nemen we de antwoorden op de gestelde vragen op in de nota van inlichtingen.

Over programma MDT

MDT is een ontdekkingsreis voor jongeren om hun talenten te ontwikkelen, bij te dragen aan de maatschappij en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De pilot fase is voorbij en nu gaan we voor het creëren van een landelijk dekkend netwerk. Heb jij het netwerk en de flexibiliteit om met het kernteam MDT tot een succes te maken? Check de aanbesteding ‘Bouw mee aan een duurzaam MDT’. Wij moedigen combinaties van start-ups aan om zich in te schrijven.