28 mei Live Q&A-sessie over succesvolle livestream opzetten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie vanuit huis

Om in het kader van arbeidsmarktcommunicatie in contact te komen met jouw doelgroep gaan events online door, achter een camera en vanuit huis. We delen graag een aantal tips en een stappenplan. Meld je aan voor de live Q&A-sessie over opzetten van een succesvolle livestream.

Hoe stel je een kwalitatief goede livestream op? Hoe kom je tot een goede indeling, opzet en welke keuzes heb je te maken? Speciaal voor jouw vragen, is er een live Q&A-sessie. Daarin delen we onze kennis, tips en beantwoorden we vragen die je dan kunt stellen.

Vertaal nooit een offline event 1-op-1 door naar online event. Denk goed na over de live interactie die je wil laten plaatsvinden. En maak het event onderdeel van je communicatieplan– Sheraz Kazmi, hoofdredacteur en online marketeer a.i. UBR|Arbeidsmarkt

Tijdens de live sessie kun je vragen stellen aan Tim van Waard en Sheraz Kazmi. In de afgelopen tijd hebben zij veel ervaring opgedaan met het online in contact komen met de doelgroep, en met name in het kader van arbeidsmarktcommunicatie.

Wil je deelnemen aan de live Q&A-sessie? Meld je hier aan.
Om de interactie mogelijk te maken, is er ruimte voor 50 deelnemers in de live Q&A-sessie.

Download de whitepaper

Speciaal voor het opzetten van een livestream is er een whitepaper. Hierin delen we onze kennis, tips en voorbeelden als onderdeel van de arbeidsmarktcommunicatie.

Heb je vragen? Neem contact op met socialmedia@werkenvoornederland.nl.

Bekijk ook:

  • Vlog: Wat wil je bereiken met een livestream?