06 november Rijks I-Stage | Online meetup

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Ben jij op zoek naar een ICT-stage of -afstudeeropdracht, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Doe dan mee met de Rijks I-Stage online meetup op 6 november en ontdek welke mogelijkheden de Rijksoverheid voor jou in petto heeft!

Wat kun je verwachten?

De middag begint met een informatieve webinar, waarin Rijks I-Stage je kort vertelt over: (stagelopen bij) de Rijksoverheid; het solliciteren bij Rijks I-Stage en; verwachtingen rondom thuiswerken i.v.m. covid-19. Tijdens de webinar kun je ook al jouw vragen rondom I-stages stellen, we eindigen de webinar namelijk met een live Q&A.

Na de Q&A stellen rijksorganisaties zichzelf kort voor: wat voor werkzaamheden voeren ze uit en wat voor stages bieden ze aan? Na die korte voorstelronde kun je met de aanwezige organisaties in gesprek. Tijdens drie breakoutsessies van ieder 20 minuten voer je gesprekken waarbij maximaal 10 personen per sessie kunnen deelnemen. Zo houden we de gesprekken kleinschalig. Gezien de vorm van de breakoutsessies kan maar een beperkt aantal studenten deelnemen aan deze gesprekken. Schrijf daarom een korte motivatie waarom jij mee wil doen aan deze breakoutsessies.

Programma

15:00 – 15:30 Informatieve webinar voor de studenten
15:30 – 15:45 Q&A-sessie
15:45 – 16:00 Videopitches van de rijksorganisaties
16:00 – 16:15 Pauze / rondkijken op ‘het virtuele plein’
16:15 – 17:30 Breakoutsessies - drie gespreksrondes

Aanmelden

Meld je aan voor de Rijks I-Stage online meetup door dit formulier in te vullen. Aanmelden kan tot woensdag 4 november 2020 12:00 uur. Zorg dat je niet te laat bent!