19 januari Online Inhouse Experience bij het Rijks I-Traineeship

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Ben je kort geleden afgestudeerd of hoop je dat binnenkort te doen? En ben je benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship voor jou als young professional kan betekenen? Meld je dan aan voor de online Inhouse Experience op 19 januari 2021!

Wil jij als ICT-, Data- of Cybertrainee aan de slag bij de Rijksoverheid? Dan zit je bij het Rijks I-Traineeship goed. Gedurende twee jaar werk je bij drie verschillende rijksorganisaties aan opdrachten met maatschappelijk belang en word je opgeleid tot de I-professional van de toekomst. We hebben opdrachtgevers binnen elk ministerie, dus mogelijkheden genoeg! Iets voor jou? We vertellen je er graag meer over tijdens onze online Inhouse Experience op 19 januari.

Wat kun je verwachten?

In anderhalf uur hoor jij wat het Rijks I-Traineeship voor jou in petto heeft. We vertellen je namelijk graag over het traineeship in het algemeen, over de drie tracks (ICT, Data en Cyber), de begeleiding en opleiding, de soorten trainee-opdrachten, onze opdrachtgevers, het sollicitatieproces en nog veel meer! Tijdens de breakoutsessies kun jij in gesprek met een aantal huidige trainees, opdrachtgevers en het Rijks I-Traineeship team. Aan hen kun je al je vragen stellen. Normaal gesproken organiseren we deze Inhouse Experiences live in Den Haag, maar voor ieders gezondheid en veiligheid vinden ze voorlopig online plaats. Ben jij erbij?

Voor wie is de online Inhouse Experience?

De online Inhouse Experience is bedoeld voor mensen die zin hebben om hun carrière bij de Rijksoverheid te starten, (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak hebben en interesse of een (studie)achtergrond hebben in ICT, Data of Cyber. Als je nog aan het oriënteren bent en twijfelt over wat je na je studie wil doen, ben je natuurlijk ook gewoon welkom.

Programma

Op het programma staat eerst een plenaire sessie, waarin één van de medewerkers van het Rijks I-Traineeship vertelt over het traineeship, de tracks, de opleiding, enzovoorts. Vervolgens, om echt het gesprek met elkaar aan te gaan, zijn er drie break-outrondes. Jullie worden hier als deelnemers random verdeeld in groepen. De afsluiting is vervolgens wel weer gezamenlijk.

15:45-16:00 

Digitale inloop

16:00-16:25

Plenair: Welkom en presentatie over het Rijks I-Traineeship

16:30-16:45

Break-outsessie ronde 1

16:50-17:05

Break-outsessie ronde 2

17:10-17:25

Break-outsessie ronde 3

17:25-17:30

Plenair: Afsluiting & laatste vragen

Aanmelden

Voor deze online Inhouse Experience hebben we slechts 60 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan via dit inschrijfformulier! Je kunt je tot 18 januari 2021 (12:00 uur) aanmelden voor de online Inhouse Experience van 19 januari 2021. Na jouw aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. Voor aanvang van het event ontvang je bovendien extra informatie over de online sessie.

Heb je net misgegrepen of kun je niet op 19 januari? In februari en maart organiseren we nog twee online Inhouse Experiences. Houd hiervoor onze LinkedIn en Instagram in de gaten!