25 februari Online Inhouse Experience bij het Rijks I-Traineeship

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Ben je kort geleden afgestudeerd of hoop je dat binnenkort te doen? En ben je benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship voor jou als young professional kan betekenen? Meld je dan aan voor de online Inhouse Experience op 25 februari 2021!

Wil jij als ICT-, Data- of Cybertrainee aan de slag bij de Rijksoverheid? Dan zit je bij het Rijks I-Traineeship goed. Gedurende twee jaar werk je bij drie verschillende rijksorganisaties aan opdrachten met maatschappelijk belang en word je opgeleid tot de I-professional van de toekomst. We hebben opdrachtgevers binnen elk ministerie, dus mogelijkheden genoeg! Iets voor jou? We vertellen je er graag meer over tijdens onze online Inhouse Experience op 25 februari.

Wat kun je verwachten?

In anderhalf uur hoor jij wat het Rijks I-Traineeship voor jou in petto heeft. We vertellen je namelijk graag over het traineeship in het algemeen, over de drie tracks (ICT, Data en Cyber), de begeleiding en opleiding, de soorten trainee-opdrachten, onze opdrachtgevers, het sollicitatieproces en nog veel meer! Tijdens de breakoutsessies kun jij in gesprek met een aantal huidige trainees, opdrachtgevers en het Rijks I-Traineeship team. Aan hen kun je al je vragen stellen. Normaal gesproken organiseren we deze Inhouse Experiences live in Den Haag, maar voor ieders gezondheid en veiligheid vinden ze voorlopig online plaats. Ben jij erbij?

Voor wie is de online Inhouse Experience?

De online Inhouse Experience is bedoeld voor mensen die zin hebben om hun carrière bij de Rijksoverheid te starten, (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak hebben en interesse of een (studie)achtergrond hebben in ICT, Data of Cyber. Als je nog aan het oriënteren bent en twijfelt over wat je na je studie wil doen, ben je natuurlijk ook gewoon welkom.

Programma

Op het programma staat eerst een plenaire sessie, waarin één van de medewerkers van het Rijks I-Traineeship vertelt over het traineeship, de tracks, de opleiding, enzovoorts. Vervolgens, om echt het gesprek met elkaar aan te gaan, zijn er twee break-outrondes. Jullie worden hier als deelnemers random verdeeld in groepen. De afsluiting is vervolgens wel weer gezamenlijk.

15:45-16:00 

Digitale inloop

16:00-16:25

Plenair: Welkom en presentatie over het Rijks I-Traineeship

16:30-16:50

Break-outsessie ronde 1

16:55-17:15

Break-outsessie ronde 2

17:15-17:30

Plenair: Afsluiting & laatste vragen

Aanmelden

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de online Inhouse Experience van 25 februari. Heb je net misgegrepen of kun je niet op 25 februari? Op 30 maart organiseren we de laatste online Inhouse Experience. Je kunt je hier begin maart voor aanmelden. Houd hiervoor onze LinkedIn en Instagram in de gaten! Ook organiseren we op 9 maart, 18 maart en 25 maart een online vragen(v)uurtje. Hier kun jij één van onze medewerkers al jouw vragen stellen.

Solliciteren bij het Rijks I-Traineeship?
Wil je graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden bij de Rijksoverheid? Van vrijdag 19 maart 9:00 uur tot maandag 12 april 12:00 uur kun je solliciteren bij het Rijks I-Traineeship. Meer informatie over het traineeship en de aanmeldingseisen vind je op deze pagina.