01 maart Traineeplaza 2021

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Ben jij net afgestudeerd op hbo- of wo-niveau of doe je dat binnenkort? Overweeg jij een carrière bij de Rijksoverheid, maar weet je nog niet goed wat bij je past? Meld je dan aan voor Traineeplaza op 1 maart 2021! Het Rijks I-Traineeship is er ook bij!

Werken voor Nederland organiseert op 1 maart 2021 een geheel digitale editie van Traineeplaza. Hier kun je digitaal kennismaken met de verschillende traineeships van het Rijk. Wij van het Rijks I-Traineeship zijn ook van de partij. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze digitale editie van Traineeplaza kun je vanuit je eigen omgeving inloggen en word je gedurende de dag meegenomen door huidige trainees in de wereld van de traineeships bij de Rijksoverheid. Je kunt met ze chatten en ze al jouw vragen stellen. Op het digitale eventplatform heb je de mogelijkheid om zowel 1-op-1-gesprekken te voeren met een trainee of een recruiter, als een Q&A-sessie te volgen waar al jouw vragen beantwoord worden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om diverse workshops, masterclasses en presentaties te volgen, die door de verschillende traineeships worden gegeven.

De dag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Je kunt in- en uitloggen wanneer het jou uitkomt. Verspreid over de dag vinden verschillende presentaties en workshops van de traineeships plaats. Zodra bekend is hoe laat de presentaties van het Rijks I-Traineeship worden gegeven, communiceren we dit hieronder.

Meer informatie en aanmelden

Op de Traineeplaza-pagina vind je meer informatie over het event en kun je je aanmelden. Je kunt je t/m 23 februari 2021 aanmelden. Na je aanmelding ontvang je informatie over hoe de dag er verder uit gaat zien en wanneer het traineeship aan bod komt die jouw interesse heeft. 

Solliciteren bij het Rijks I-Traineeship?
Wil je graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden bij de Rijksoverheid? Van vrijdag 19 maart 9:00 uur tot maandag 12 april 12:00 uur kun je solliciteren bij het Rijks I-Traineeship. Meer informatie over het traineeship en de aanmeldingseisen vind je op deze pagina.