25 maart Online vragen(v)uurtje

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Heb jij nog brandende vragen voor het Rijks I-Traineeship en wil je deze graag live aan één van de medewerkers stellen? Op 9, 18 en 25 maart organiseert het Rijks I-Traineeship een digitaal vragen(v)uurtje.

Twijfel jij nog of je wilt solliciteren? Wil je extra tips over hoe je je kunt voorbereiden op het sollicitatieproces? Ben je benieuwd of jouw profiel voldoet aan de aanmeldingseisen? Heb je een vraag over het ontwikkeltraject? Of ben je simpelweg benieuwd wat het salaris is van een Rijks I-trainee? Op 25 maart staat één van onze medewerkers digitaal voor je klaar tijdens het online vragen(v)uurtje om jouw vragen te beantwoorden. Tijdens dit inloopmoment zal er geen specifieke presentatie zijn over het traineeship. We zijn er echt om vragen te beantwoorden, dus jij bent zelf in de lead. Zorg dus dat je je voorbereidt!

Wat is de bedoeling?

Na jouw aanmelding ontvang je de link voor de videocall. Eén van onze medewerkers host deze videocall op 25 maart tussen 16:00 en 17:00 uur en de verschillende deelnemers kunnen dus gedurende dit uur digitaal “binnenwandelen” om hun vragen te stellen. Dit kan zowel live als via de chat. Uiteraard kun je dan ook meeluisteren met de vragen van anderen en de antwoorden die onze collega daarop geeft.

Heb jij dus nog vragen voor het Rijks I-Traineeship? Meld je dan vooral aan voor het Vraag-maar-raak-uurtje van het Rijks I-Traineeship.

Ja, ik wil me aanmelden!

Gezellig! Aanmelden kan via de knop hieronder en is mogelijk tot maandag 24 maart 12:00 uur. Kun jij niet op 25 maart? Op 30 maart organiseren we de online Inhouse Experience. Hier vertellen we je over het Rijks I-Traineeship en kun jij in break-outsessies je vragen stellen aan een aantal trainees, opdrachtgevers en medewerkers van het Rijks I-Traineeship.

Rijks I-trainee worden?
Solliciteren bij het Rijks I-Traineeship kan tussen 19 maart 9:00 uur en 12 april 12:00 uur.