26 maart Rijks I-Stage Online Meetup

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zoek je een ICT-stage of afstudeeropdracht met maatschappelijke impact? Ontdek jouw stagemogelijkheden bij de Rijksoverheid tijdens de Rijks I-Stage Online Meetup op 26 maart 2021.

Wat kun je van de meetup verwachten?

Tijdens de meetup vertelt het team van Rijks I-Stage je eerst kort over de mogelijkheden die er zijn en hoe we je kunnen helpen in jouw zoektocht naar dé ideale I-stage bij het Rijk. We laten een paar voorbeelden zien van afgeronde stage-opdrachten én van openstaande stagevacatures. Ook deelt een oud-stagiair zijn ervaringen. Heb je vragen? Die kun je stellen via de chat. We proberen zo veel mogelijk vragen live te beantwoorden.

In het tweede deel van de meetup krijg je de kans om in 3 deelsessies in gesprek te gaan met verschillende rijksorganisaties die stages aanbieden vanaf september dit jaar. Welke rijksorganisaties meedoen maken we later bekend, maar denk bijvoorbeeld aan ministeries zoals Defensie en uitvoeringsorganisaties zoals DICTU en DUO.

Aanmelden

Wil jij je inzetten voor Nederland? Meld je dan nu aan voor de Online Meetup van Rijks I-Stage via de knop hieronder. Je kunt je tot en met 24 maart aanmelden. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Voor aanvang van de meetup ontvang je een tweede mail, met daarin de link voor onze online ontmoeting.