03 februari Online Inhouse Experience bij het Rijks I-Traineeship

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online via Webex

Ben je kort geleden afgestudeerd of hoop je dat binnenkort te doen? En ben je benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship voor jou als starter kan betekenen? Meld je dan aan voor de online Inhouse Experience op 3 februari 2022!

Wil jij als ICT-, Data- of Cybertrainee aan de slag bij de Rijksoverheid? Dan zit je bij het Rijks I-Traineeship goed. Gedurende twee jaar werk je bij drie verschillende rijksorganisaties aan opdrachten met maatschappelijk belang en word je opgeleid tot de I-professional van de toekomst. We hebben opdrachtgevers binnen elk ministerie, dus mogelijkheden genoeg! Iets voor jou? We vertellen je er graag meer over tijdens onze online Inhouse Experience op 3 februari aanstaande.

Wat kun je verwachten?

In één uur hoor jij wat er allemaal mogelijk is binnen het Rijks I-Traineeship. We vertellen je namelijk graag over het traineeship in het algemeen en over de drie tracks (ICT, Data en Cyber). Tijdens de breakoutsessies kun jij in gesprek met een aantal van onze trainees, opdrachtgevers en het Rijks I-Traineeship team. Aan hen kun je al je vragen stellen. Ben jij erbij?

Voor wie is de online Inhouse Experience?

De online Inhouse Experience is bedoeld voor mensen die interesse hebben in een traineeship bij het Rijk, gericht op ICT, Data of Cyber. Als je nog aan het oriënteren bent en twijfelt over wat je na je studie wil doen, ben je natuurlijk ook gewoon welkom.

Programma

Op het programma staat eerst een plenaire sessie, waarin één van de medewerkers van het Rijks I-Traineeship vertelt over het traineeship, de tracks, de opleidingsdagen, enzovoorts. Tijdens de twee break-outrondes kun je het gesprek aangaan met de trainees, opdrachtgevers en teammembers van het Rijks I-Traineeship. Je kunt zelf kiezen welke break-outsessie je bezoekt. De afsluiting is vervolgens wel weer gezamenlijk.

Tijd Onderdeel
15:45-16:00 uur Digitale inloop
16:00-16:20 uur Plenair: welkom en presentatie over het Rijks I-Traineeship
16:20-16:35 uur Break-outsessie ronde 1
16:35-16:50 uur Break-outsessie ronde 2
16:50-17:00 uur Plenair: afsluiting & laatste vragen

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor deze online Inhouse Experience hadden we slechts 60 plekken beschikbaar, en deze zijn allemaal vol.

Heb je net misgegrepen of kun je de online Inhouse Experience van 3 februari niet bijwonen? Op 1 en 22 maart organiseren we nog een Inhouse Experience. De inschrijvingen voor de online Inhouse Experience van 1 maart 2022 zijn al gestart, die van 22 maart nog niet. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom onze Inhouse Experiences? Houd dan onze Instagram en LinkedIn in de gaten!

Heb je nog vragen over de Inhouse Experience of het Rijks I-Traineeship in het algemeen? Stuur ons dan gerust een mail via rijksitraineeship@rijksoverheid.nl.

Solliciteren bij het Rijks I-Traineeship?
Wil je graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden bij de Rijksoverheid? Vanaf halverwege maart 2022 kun je solliciteren bij het Rijks I-Traineeship. Hierover later meer. Informatie over het traineeship en de aanmeldingseisen vind je op deze pagina.