UBR|IIR neemt deel aan seminar over Agile werken

UWV, UBR|I-Interim Rijk, DUO en de Belastingdienst organiseerden op woensdag 10 mei samen het seminar ‘Op Weg naar een High Performance Overheid’. Tegen de 200 bezoekers waren naar Amsterdam gekomen om onderling kennis uit te wisselen op het gebied van projectmanagement en Agile werken.

Lef

Sprekers van de organiserende instanties gaven presentaties over Agile en wetgeving, Agile en architectuur, Agile in control en Agile en governance. De bezoekers beleefden een interactieve middag waarbij zij veel ervaringen uitwisselden. Centrale boodschap was: durf jezelf kwetsbaar op te stellen en toon lef op het gebied van projectmanagement en Agile werken.

cartoon High performance overheid

Volledig verslag

Lees het volledige verslag van het seminar.

Hoort bij