Leergang Coachingsvaardigheden voor senior adviseurs en medewerkers

Ben jij een ervaren adviseur en wil je werken aan je adviesstijl? Anderen in positie krijgen, leren loslaten, effectief samenwerken? Dan is de leergang Coachingsvaardigheden iets voor jou. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de leergang die in januari begint.

Het programma van de leergang Coachingsvaardigheden bestaat uit vijf leerdagen en twee intervisiedagen, verdeeld over zes maanden. Tijdens de leerdagen ga je aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten en –vaardigheden. Na deze leergang weet je onder meer beter wie je bent en hoe je in je kracht staat. Ook weet je beter je eigen grenzen te verkennen en te bewaken.

Leergang coachingsvaardigheden

‘Intensief, maar waardevol’

Een van de deelnemers aan deze leergang, zei: ‘Ik vind de combinatie van de cursusdagen, het individuele coachingstraject en de intervisie het sterkste punt. Het is daarmee een intensief traject, maar daardoor bereik je wel de kern van wie je bent, hoe je handelt en reageert.’

Meer informatie

Meer informatie over de leergang Coachingsvaardigheden en over hoe je je kunt opgeven vind je hier.