IWR2017|Mobiele communicatiediensten: eerste succesvolle migratie

Het Rijk heeft op dit moment ruim 200.000 mobiele apparaten met mobiele communicatiediensten (spraak, SMS en data). Ruim 80.000 mobiele apparaten gebruiken wij uitsluitend voor dataverkeer.

Nieuw contract voor mobiele communicatiediensten

Het contract OT2010|Mobiel voor het leveren van mobiele communicatiediensten liep af. Het Rijk heeft de dienstverlening opnieuw in de markt gezet onder de naam IWR2017|Mobiele Communicatiediensten. Dit contract is gegund aan de huidige leverancier Vodafone.

iphone

Migratie van OT2010 naar IWR2017

Om vast te stellen of Vodafone voldoet aan de in de aanbesteding gestelde eisen is een acceptatietest uitgevoerd met goed resultaat. Vodafone startte vervolgens op 14 november bij de Hoge Raad met de eerste migratie vanuit OT2010 naar IWR2017. De migratie verliep succesvol en op 16 november is het de beurt aan JustID. Alle deelnemers aan het contract migreren gefaseerd naar de nieuwe dienstverlening van Vodafone.

Meer informatie over IWR2017|Mobiele Communicatiediensten

Meer informatie over dit contract vind je op de website van UBR.