‘Werkplaatsen’ als alternatief voor de open inschrijving op loopbaan-en mobiliteitstrainingen.

Met ingang van 2018 kunt u voor uw loopbaan en mobiliteit aan de slag in de Werkplaatsen. Bent u in de onderzoek- en oriëntatiefase of bent u ‘arbeidsmarkt-klaar’, dan kunt u met uw leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk. Als u stappen wilt zetten in uw loopbaan , dan kunnen de werkplaatsen een aanvulling zijn op een loopbaantraject. Ook medewerkers zonder loopbaantraject met een leervraag op dit gebied kunnen zich aanmelden. Vooraf formuleert u een persoonlijk leerdoel, en bereidt u zich voor. Hiervoor ontvangt u na een (telefonische) intake en/of contact met een adviseur van EC O&P materiaal en linkjes. In de werkplaats wordt vervolgens individueel en/of samen gewerkt aan opdrachten onder deskundige begeleiding.

De werkplaatsen loopbaan en mobiliteit duren één dagdeel en u kunt per werkplaats kiezen uit vier thema’s:

  • Werkplaats netwerken
  • Werkplaats schriftelijke presentatie
  • Werkplaats presenteren
  • Werkplaats gespreksvoering.

Wilt u ook actief aan de slag met uw loopbaan en mobiliteit?
Essentieel voor deelname aan de werkplaatsen is dat u zelf aan de slag wilt met uw leervragen. U bent ook in staat tot zelfreflectie en bereid feedback te geven en te ontvangen.

Kijk voor meer informatie, data en locaties op: motrainingen.nl

Heeft u een vraag? Mail dan met trajectbegeleider loopbaan en mobiliteit  Petra.Stroeve@rijksoverheid.nl of trainer Els.Ramak@rijksoverheid.nl

Hoort bij