Bijeenkomst Kennisnetwerk Tenderboards

Kennisambassadeur Tenderboard Sarah Rose (UBR|HIS) en Siep Eilander timmeren al een tijdje hard aan de weg om een kennisnetwerk Tenderboards op te richten. Op 28 november vond de eerste bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector plaats georganiseerd door UBR HIS en NEVI Publiek.

Kennisnetwerk Tenderboard

Het was een inspirerende bijeenkomst met inbreng van wetenschap, private sector en publieke sector. Na de presentaties gingen we speeddaten, zodat ieder zijn of haar issues kon bespreken én mensen met elkaar kennis konden maken. Want uiteindelijk willen we hét Kennisnetwerk Tenderboards worden. Binnenkort verspreiden we de presentaties en zetten we de eerste stappen voor een volgende bijeenkomst.

Ben je werkzaam in de publieke sector en is er in je organisatie een Tenderboard of ben je geïnteresseerd er één op te zetten? We willen dit als een olievlek over Nederland laten gaan dus meld je aan via publiek@nevi.nl.

Zie ook