Wintergesprekken: stilstaan bij jezelf in het bos!

We zitten midden in de winter, net aan een nieuw jaar begonnen. Tijd voor een moment om te reflecteren op jezelf en je werk: waar sta ik nu en wat wil ik bereiken? InterCoach biedt nu ook in de winter eenmalige coachgesprekken aan: een gesprek met een van onze coaches die met een frisse blik met je meekijkt en kritisch meedenkt. En ondertussen een stuk met je meeloopt door het bos.

Interesse?

Kom op donderdagmiddag 22 februari naar Driebergen-Zeist om helemaal los te komen van je dagelijkse ‘sleur’ en te ontdekken wat een goede stap kan zijn. Verzamelplaats: Pannenkoekenhuis Princenhof, Hoofdstraat 1, 3971 KA, Driebergen-Rijsenburg.

Deze gesprekken zijn gratis en vrijblijvend en ze duren maximaal 60 minuten. De gesprekken vinden plaats tussen 13 en 17 uur, op verschillende tijdstippen.

Aanmelden

Wil je graag even stilstaan bij jezelf in je werk? Meld je dan nu aan via intercoach@rijksoverheid.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 februari a.s.