ICT-stagebureau bij laatste kanshebbers op een Werf& Award

Op 9 april zijn de genomineerden bekendgemaakt die nog kans maken op een Werf& Award. De rijksoverheid is met het ICT-stagebureau één van de vijf genomineerden in de categorie recruitment.

Werf& Award

De Werf& Awards zijn jaarlijkse prijzen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. De inzending van het ICT-stagebureau behoorde al bij de 19 geselecteerde cases waar het publiek op mocht stemmen. En op 9 april is bekend gemaakt dat de rijksoverheid bij de 5 inzendingen behoord waar in de categorie recruitment het meest op gestemd is.

Op 17 april pitchen EC O&P-collega's Graciëlla Gentle en Anton Gathier de inzending voor een vakjury. Op 17 mei wordt bekend gemaakt welke werkgevers de publieksprijs en de prijs van de vakjury in ontvangst mogen nemen.

Op Werf& Awards leest u de inzending van het ICT-stagebureau en ook over de 10 genomineerden.