Léon de Caluwé in actie bij UBR Interim

Op maandag 9 april hebben ruim 30 UBR-Interimmers kunnen genieten van een college van Léon de Caluwé, een van de bekendste organisatieadviseurs in Nederland. Hij heeft honderden adviesopdrachten gedaan op het terrein van veranderen en de factor mens daarbij.

leon de caluwé

Léon heeft, met veel voorbeelden en humor, aan de hand van zijn veranderkleuren-theorie duidelijk gemaakt dat het uitermate relevant is om de ‘belief systems’ van mens en organisatie mee te nemen in de analyse van de veranderopdracht. En ook hoe met behulp van de verschillende veranderkleuren de veranderaanpak kan worden vormgegeven.

Léon de Caluwé is geassocieerd partner bij Twynstra Gudde en emeritus hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij heeft vele publicaties op zijn naam staan, waarvan ruim 20 boeken. Léon heeft vele verschillende professionele prijzen gekregen voor zijn werk. 

Het college vond plaats in het kader van de maandelijkse UBR Interim professionaliseringsmiddagen.