Zomercoaching: reflectie en inspiratie met de voeten in het zand

De zomer is weer in aantocht! Voor velen een moment om te reflecteren op jezelf en je werk: waar sta ik nu en wat wil ik nog bereiken? InterCoach biedt daarom zomercoaching aan: Een coachgesprek met een van onze coaches die met een frisse blik met je meekijkt en kritisch tegendenkt. En ondertussen met je over het Scheveningse strand loopt. De gesprekken zijn gratis en vrijblijvend en duren maximaal 1 uur.

zomergesprek

Interesse?

Kom dan op donderdagmiddag 30 augustus naar Scheveningen om eens helemaal los te komen van je dagelijkse ‘sleur’ en te ontdekken wat een goede stap in leven of werk kan zijn. Er vinden op de 30ste de hele middag gesprekken plaats, op verschillende tijdstippen. Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk bericht over het tijdstip waarop jij bent ingedeeld en de exacte locatie.

Aanmelden

Wil je graag even stilstaan bij jezelf? Meld je dan nu aan via intercoach@rijksoverheid.nl.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je je aanmeldt gaan wij ervan uit dat je er ook zult zijn.

Update: inmiddels is deze editie van zomercoaching vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.