Succesvol congres GCLM

Op donderdag 11 oktober was het zo ver. Het platform Goed Contract- en Leveranciersmanagement (GCLM) organiseerde in Utrecht een congres contract- en leveranciersmanagement. Vanuit het hele land kwamen contract- en leveranciersmanagers naar het LEF van Rijkswaterstaat voor een middag vol inspiratie. Het platform GCLM is opgericht door het IUC Belastingdienst, IUC Communicatie en IUC HIS.

GCLM bijeenkomst HIS

Het belang van goed contractmanagement

Rolf Valenteijn, Afdelingshoofd Inkoop- en Aanbestedingsbeleid Rijk, trapte het congres af. Rolf benadrukte het belang van goed contractmanagement binnen een organisatie en welke ontwikkelingen er op dit moment spelen binnen het Rijk.

Tijd voor de workshops

Met zes verschillende workshops was er veel ruimte voor interactie en kennisuitwisseling. Na alle workshops gaven de workshopbegeleiders een korte pitch over wat hun opviel tijdens hun workshop.

Overdracht van het platform aan de volgende lichting

Richard Lennartz, directeur van de HIS, nam de aanwezigen even mee terug naar de start van het platform en wat het tot nu toe opleverde. De huidige platformleden, Nicoline Mezger, Else Hoekstra en Kees Tazelaar gaven daarna het “platform” over aan twee collega’s van het ministerie van IenM, Diebrichje Brands en Silvia Passerini. Het is nu aan de volgende lichting om het platform naar een nog hoger niveau te brengen.

Meer informatie

Lees het volledige verslag hier.

Zie ook