André Nijdam (HIS) wint de NATM Sustainable Business Travel Award

Tijdens de ledenbijeenkomst van de Nederlandse Associatie van Travel Management (NATM), is voor de tweede keer de Sustainable Business Travel Award uitgereikt. André Nijdam, contractmanager voor internationale reizen en CO2-compensatie bij de HIS, nam de onderscheiding in ontvangst uit handen van Odete Pimenta da Silva, voorzitter van de jury en managing director van de NATM.

André Nijdam v1

Deze award is een persoonlijke aanmoedigingsprijs om travel managers te ondersteunen bij het creëren van draagvlak voor een duurzaam reisbeleid binnen hun eigen omgeving.

André is heel blij met deze erkenning voor het duurzaamheidsbeleid van de Rijksoverheid. 'Wij stimuleren onze medewerkers om kritisch te kijken naar de noodzaak van een internationale dienstreis. Rijksambtenaren zijn zich ook steeds meer bewust van de impact van vliegreizen op het klimaat. En dankzij ons samenwerkingsverband met de Climate Neutral Group kunnen wij onze reizigers per vliegreis laten zien wat hun CO2-uitstoot is, die de Rijksoverheid vervolgens compenseert.'

Lees het volledige bericht op de website van Zakenreis.

André Nijdam v2