Mo Jaber Interim-directeur Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR)

Mo Jaber is per 14 januari interim-directeur Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR).

Mo Jaber 2

Drs. M.L. (Mo) Jaber is sinds oktober 2018 programmadirecteur bij UBR en verantwoordelijk geweest voor de oprichting van het Rijks ICT Gilde, kwartiermaker I-ecosysteem UBR en de aansturing van het aanvalsplan HR& ICT. Hiervoor is hij zes jaar directeur van UBR|I-Interim Rijk geweest.

Voor UBR was Mo werkzaam voor het toenmalige ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, waar hij regievoerder was op de grote ICT-projecten en hoofd van de departementale pool met ICT- programmamanagers. Voor LNV heeft Mo in de private sector gewerkt aan ICT-programma’s voor onder andere Ordina, Achmea en ICTU. Mo heeft een bedrijfskundige-, bestuurskundige- en IT-opleidingsachtergrond en heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Leiden.

“Ik ken UBR als een heel ambitieuze organisatie, en ik zie ernaar uit om daar in mijn nieuwe rol als Directeur verder vorm aan te geven met onze mensen.”