Juridische Meet & Match op 9 april in Leeuwarden

Op dinsdag 9 april is er een Juridische Meet & Match Noord-Nederland in Leeuwarden. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Rijksorganisaties in het noorden en het juridische werk dat daar wordt gedaan. De Meet & Match wordt georganiseerd door programma Samenwerking Rijk Noord, in samenwerking met Deltaflex.

Juridische meet & match

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met diverse organisaties in de regio, waaronder IND, Rechtspraak, Agentschap Telecom, CJIB en Openbaar Ministerie. Ook zijn er speeddates met collega’s die actief zijn in het juridische domein en kan je meer te weten komen over loopbaanmogelijkheden. Het programma duurt van 9.30 tot 12.00 uur in het gebouw van CJIB (Tesselschadestraat 55, Leeuwarden). De uitnodiging is onderaan dit bericht te downloaden.

Geef je gauw op!

Aanmelden voor de Meet & Match kan tot 1 april en doe je door een mail te sturen aan samenwerkingrijknoord@rijksoverheid.nl. Graag tot ziens op dinsdag 9 april.