Noordelijke vacaturesite Rijk blijft doorontwikkelen

Onlangs ging de noordelijke vacaturesite live waarop in één oogopslag alle vacatures van Rijksdiensten in het noorden te zien zijn en medewerkers vertellen wat werken bij de overheid betekent. De site heeft inmiddels een handige link gekregen die het mogelijk maakt direct contact te zoeken met programma Samenwerking Rijk Noord.

Met de interesseknop op de vacaturesite kan je direct een vraag stellen over de loopbaanmogelijkheden in het noorden. Ben jij benieuwd naar kansen in de regio of heb je een specifieke vraag? Klik dan hier.

Aantrekkelijk werkgeverschap

De Rijksdiensten in het noorden geloven in het collectief. Door samen te werken kunnen ze beter inspelen om de behoeften van organisaties én (potentiële) medewerkers. Samen geven ze de Rijksoverheid als aantrekkelijk werkgever in het noorden een gezicht.