Meet & Match arbeidsparticipatie op 11 april in Assen

Ben jij een arbeidsparticipant in het noorden en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan biedt de Meet & Match op donderdag 11 april in Assen mooie kansen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Team Inclusief en programma Samenwerking Rijk Noord.

Tijdens de Meet & Match maak je kennis met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Dienst ICT Uitvoering (DICTU). RVO en DICTU zijn per direct op zoek naar ICT- en/of administratieve professionals met een registratie in het doelgroepregister. Het gaat om uiteenlopende functies, van MBO-4 tot WO werk- en denkniveau, op onder meer juridisch, secretarieel en financieel gebied.

Persoonlijke uitnodiging

Je kunt je aanmelden voor de Meet & Match door je cv te mailen naar Team Inclusief. Registratie in het doelgroepregister is een voorwaarde. Deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging. De bijeenkomst op 11 april vindt plaats aan Mandemaat 3 in Assen, tussen 14.30 en 17.00 uur.