Blijf via LinkedIn op de hoogte over Samenwerking Rijk Noord

De samenwerking van Rijksorganisaties in het noorden van Nederland krijgt nu ook op LinkedIn een gezicht. Via de bedrijfspagina van Samenwerking Rijk Noord (SRN) blijf je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen en rondom het programma.

SRN is een samenwerkingsverband van achttien Rijksorganisaties in het noorden van Nederland (‘vanaf Zwolle naar boven’). Door de krachten te bundelen op het gebied van personele capaciteit dragen de organisaties bij aan een positief imago van de Rijksoverheid als één aantrekkelijke werkgever. Loopbaanperspectieven van alle mensen in het noorden staan hierbij centraal. 

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd naar wat SRN allemaal doet? Wil je niets missen van de initiatieven van Rijksdiensten in het noorden? Volg ons dan nu.