Uitnodiging Summerschool voor rijksmedewerkers: jouw toekomst in de spotlight!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Zet jouw toekomst in de spotlight en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk. Één workshop in de Summerschool wordt gegeven door Workflow, onderdeel van UBR Personeel.

Summerschool 2019

De Summerschool is er voor rijksmedewerkers. Tijdens de Summerschool 2019 ga je samen met professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops op zoek naar wat jouw ambities zijn. Maar ook wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool! Je wordt dit jaar uitgenodigd in theaters door het hele land en daar beleef je een sprankelende dag. Workflow is er dus ook bij tijdens de Summerschool. We geven één workshop die helpt om te kijken naar jouw ambities, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om werk nog leuker te maken.

Meer informatie en aanmelden.

Workflow, onderdeel van UBR Personeel, is er bij tijdens de Summerschool. We geven één workshop die helpt om te kijken naar jouw ambities, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om werk nog leuker te maken.