Week van de loopbaan voor rijksmedewerkers en leidinggevenden. Meld je aan

Ontdek mogelijkheden rondom je werk met de Week van de loopbaan, van 16 t/m 20 september. Een week lang draait het om jouw loopbaan en inzetbaarheid, of die van je medewerkers, en hoe je plezier hebt en behoudt in je huidige of toekomstige werk. Meld je aan voor een van de activiteiten.

banner 2 week van de loopbaan

Tijdens de Week van de loopbaan heb je de mogelijkheid om een loopbaanvraag voor te leggen bij een loopbaanadviseur: je wilt je verder ontwikkelen in je huidige functie maar weet niet hoe, een CV-check of vraag over je sollicitatiebrief. Ideaal voor collega’s in de regio of in het buitenland kun je bellen met een loopbaanadviseur.
Ook zijn er interactieve bijeenkomsten waarin alles wordt verteld over het ruilen van functie en de handige FunctieRuil app.

Workflow organiseert ook activiteiten voor leidinggevenden en biedt praktische handvatten hoe je je medewerkers in hun kracht zet en hen ondersteunt als het gaat om duurzame inzetbaarheid.

De reeks aan loopbaangesprekken en workshops worden overzichtelijk aangeboden via ubrijk.nl. Naast een korte omschrijving over de activiteit vind je er informatie over tijdstip en locatie en kun je je aanmelden. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

Overzicht activiteiten

Voor medewerkers:

  • Spiegelgesprek over je loopbaan
  • Bel een loopbaanadviseur
  • Miniworkshops over Netwerken, Presenteren van jezelf of Sterk in je werk
  • Interactieve bijeenkomst functieruilen

Voor leidinggevenden:

  • Interactief theater: Hoe zet ik mijn medewerkers in hun kracht
  • Bijeenkomst: Wat beweegt jou als leidinggevende (Deze workshop wordt georganiseerd door de samenwerkende shared service organisaties: Dienst Justitiële Inrichtingen, Workflow, Belastingdienst, Defensie en Rijkswaterstaat)

Volg ons op LinkedIn

Volg UBR op LinkedIn om niets te missen rondom de Week van de loopbaan.

De Week van de loopbaan – 16 t/m 20 september

Loopbaan en ontwikkeling betekent dat je nadenkt over je volgende stap in jouw werk. Het gaat over je werk nu en in de toekomst. Het draait om plezier in je werk. En dat betekent ontwikkeling binnen je huidige functie of oriëntatie op je toekomstige of eerstvolgende loopbaanstap. Tijdens de Week van de loopbaan roepen we medewerkers en leidinggevenden op om een volgende stap in je werk te ontdekken. Workflow organiseert diverse activiteiten en biedt praktische handvatten.

Kijk voor meer informatie: Week van de loopbaan of Loopbaan en ontwikkeling.

De activiteiten sluiten aan bij een aantal focuspunten uit het Strategisch Personeelsbeleid Rijk 2025 ‘permanent ontwikkelen en wendbare medewerker en organisatie’. Inzetbaarheid draagt ook bij aan het verlagen van het ziekteverzuim.