Manfred van Doorn gaat leidinggevenden in het Noorden inspireren

De najaars-inspiratiebijeenkomst voor managers in het Noorden wordt opgeluisterd door niemand minder dan Manfred van Doorn. De gerenommeerde leiderschapsexpert zal op 16 oktober de aanwezigen aan het denken én doen zetten. Het initiatief, dat plaatsvindt onder de naam SRNspiratie, is speciaal bedoeld voor managers die werkzaam zijn bij het Rijk.

Tijdens twee sessies zal Van Doorn de professionele zinnen prikkelen met zijn betoog, videofragmenten en werkvormen. Publiek leiderschap dat het Rijk voorstaat, gehouden tegen het licht van regionale uitdagingen, vormt het centrale thema. Daarnaast biedt het programma aansluitend ruimte voor onderling contact in de vorm van een netwerklunch.

Meld je aan!

SRNspiratie vindt plaats op woensdag 16 oktober in het gebouw van het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden. De bijeenkomst start om 09.15 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur (inclusief lunch). Ben jij leidinggevende bij het Rijk in het Noorden en doe je graag nieuwe inzichten op? Meld je dan voor 1 oktober aan door een mail te sturen naar de postbus van programma Samenwerking Rijk Noord (SRN). De uitnodiging kan je onderaan dit bericht downloaden.

Verbeelding

Het doel van SRNspiratie is om managers met elkaar in contact te laten komen op een manier die tot de verbeelding spreekt. De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit Noordelijk leiderschap, een initiatief dat valt onder programma SRN.