Meet & Match arbeidsparticipatie op 10 oktober in Leeuwarden

Heb jij een registratie in het doelgroepenregister en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het Noorden? Kom dan naar de Meet & Match Arbeidsparticipatie op donderdag 10 oktober in Leeuwarden. “Het is mooie kans om laagdrempelig in contact te komen met Rijksdiensten in Leeuwarden”, aldus Tanja de Haan, projectleider bij programma Samenwerking Rijk Noord (SRN).

mm arbeidsparticipatie srn

Tijdens de Meet & Match maak je kennis met vertegenwoordigers van de verschillende Rijksdiensten in Leeuwarden en omgeving. Deze organisaties zijn per direct op zoek naar administratief medewerkers met een klantgerichte instelling, een creatieve inslag en ervaring of affiniteit met het verwerken van gegevens in geautomatiseerde systemen. Het gaat om functies op mbo 3/4 werk- en denkniveau.

Succes

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Team Inclusief en programma SRN. Eerdere Meet & Matches in Groningen in Assen waren een groot succes. Tanja: “Aan deze sessies namen meer dan dertig kandidaten deel en leverden uiteindelijk een plaatsing op voor zo’n tien mensen. We hopen dat de bijeenkomst in Leeuwarden ook weer bijdraagt aan nieuwe kansen en matches.”

Persoonlijke uitnodiging

Je kunt je aanmelden voor de Meet & Match door je CV en motivatie te mailen naar Team Inclusief. Registratie in het doelgroepenregister is een voorwaarde. Deelnemers ontvangen na hun aanmelding een persoonlijke uitnodiging als het profiel lijkt te passen. De bijeenkomst op 10 oktober vindt plaats aan de Tesselschadestraat 140 in Leeuwarden, tussen 14.30 en 17.00 uur. Meer informatie vind je in de algemene uitnodiging onderaan dit bericht.