Aan de slag met je werkgeversmerk in noordelijke wervingscommunity

Hoe bouw je een werkgeversmerk? Wat doet jouw organisatie eigenlijk? En hoe krijg je voor het voetlicht wat het zo interessant maakt om voor je organisatie te werken? Op maandag 4 november 2019 kom je hier alles over te weten tijdens een noordelijke wervingscommunity met Marcel van der Quast.

Als specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employerbranding neemt Marcel de deelnemers mee in de wereld van het werkgeverswerk. Hij geeft tips, maar daagt je ook uit om actief bij te dragen en na te denken over het verhaal van jouw organisatie. De bijeenkomst wordt speciaal gehouden voor vertegenwoordigers van noordelijke rijksorganisaties.

Meld je aan!

Ben je werkzaam bij het Rijk in het Noorden en wil je graag aansluiten op 4 november? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar de postbus van programma Samenwerking Rijk Noord (SRN) onder vermelding van ‘Op 4 november aan de slag met je werkgeversmerk’.

Het Rijk als één aantrekkelijk werkgever

De wervingscommunity valt onder de vlag van SRN-project Arbeidsmarktcommunicatie. Dit project richt zich onder meer op het werven op urgenties van nu. Doel van de community is optreden als één werkgever Rijk richting de externe arbeidsmarkt in het Noorden. Op dit moment zijn twaalf rijksorganisaties in de regio aangesloten, waaronder Agentschap Telecom, de Dienst Uitvoering Onderwijs, de Dienst ICT Uitvoering en de Rijksdienst Ondernemend Nederland. Eerder kwamen tijdens bijeenkomsten onderwerpen aan bod als campusrecruitment, strategische personeelsplanning en de doorontwikkeling van dienstverlening.