Geef je snel op voor noordelijke inspiratie over leiderschap

Ben jij manager in het Noorden en werk je bij het Rijk? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen. Manfred van Doorn, een gerenommeerd leiderschapsexpert, levert aan de hand van filmfragmenten een verfrissende kijk op publiek leiderschap. Hij koppelt dit aan voor het Rijk actuele ontwikkelingen, onder meer op het gebied van digitalisering en vergrijzing.

Manfred van Doorn

Een van de uitdagingen waar managers voor staan is hoe je invulling geeft aan een wendbare organisatie met medewerkers die zich permanent ontwikkelen. Van Doorn zoekt de dialoog en zet deelnemers aan het denken en doen met concrete werkvormen. Na de inhoudelijke sessie is er ruimte voor onderling contact in de vorm van een netwerklunch.
 

Waar?

De inspiratiesessie vindt plaats op woensdag 16 oktober in het gebouw van het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden. De bijeenkomst start om 09.15 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur (inclusief lunch). Het event is georganiseerd door programma Samenwerking Rijk Noord (SRN) en onderdeel van het SRN-initiatief Noordelijk leiderschap.

Meld je aan!

Voor de bijeenkomst geldt een beperkte hoeveelheid plaatsen. Ben jij leidinggevende en doe je graag nieuwe inzichten op? Meld je dan voor 1 oktober aan door een mail te sturen naar de postbus van SRN. De uitnodiging tref je onderaan dit bericht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.