Vlog: ben jij op de hoogte van loopbaanmogelijkheden binnen het Rijk?

“De samenleving verandert razend snel en dat heeft impact op werk en functies bij de Rijksoverheid. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn. Als een van de grootste werkgevers van Nederland biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Er zijn ook ontzettend veel mogelijkheden voor je loopbaan en om je te blijven ontwikkelen.” Hoe? Directeur-generaal Overheidsorganisatie Marieke van Wallenburg, verantwoordelijk voor het rijksbrede personeelsbeleid, deelt bevlogen haar persoonlijke ervaring.

vlog marieke v2

Het is de Week van de loopbaan. Een hele week die in het teken staat van het fantastische werk dat we doen bij de Rijksoverheid. Op verschillende locaties worden interactieve workshops en bijeenkomsten georganiseerd rondom loopbaan en ontwikkeling. Voor persoonlijke loopbaanvragen kan je deze week vrijblijvend bellen met een van de loopbaanadviseurs van UBR. De workshops zijn inmiddels vol.

Wil je je collega('s) niet storen tijdens het kijken? Je kunt het geluid uitzetten want de video is ondertiteld.

Ben jij op de hoogte van de loopbaanmogelijkheden bij het Rijk?

De samenleving verandert razend snel en dat heeft impact op werk en functies bij de Rijksoverheid. Het is belangrijk om je daarvan bewust te zijn.Ó In dit videobericht deelt directeur-generaal Overheidsorganisatie Marieke van Wallenburg, verantwoordelijk voor het rijksbrede personeelsbeleid, haar persoonlijke ervaring.
Spreker: Marieke van Wallenburg, directeur-generaal Overheidsorganisatie bij BZK

Jezelf ontwikkelen in loopbaan ook voor jou? Vele collega’s gingen je voor. Lees op de Mobiliteitsbank hun ervaringen.

Meer informatie

De Week van de loopbaan

Van 16 tot en met 20 september is het Week van de loopbaan, met aandacht en activiteiten rond loopbaanontwikkeling. Loopbaan en ontwikkeling betekent dat je nadenkt over je volgende stap in jouw werk. Het gaat over je werk nu en in de toekomst. Het draait om plezier in je werk. En dat betekent ontwikkeling binnen je huidige functie of oriëntatie op je toekomstige of eerstvolgende loopbaanstap. De Week van de loopbaan biedt een podium, voor medewerkers en leidinggevenden, om een volgende stap in je werk te ontdekken. UBR organiseert diverse activiteiten en biedt praktische handvatten.

Kijk voor meer informatie: Week van de loopbaan of Loopbaan en ontwikkeling.