Arbeidsparticipanten tonen hun talenten in Leeuwarden

Afgelopen donderdag 10 oktober faciliteerde programma Samenwerking Rijk Noord (SRN) samen met Team Inclusief, een nieuwe Meet & Match Arbeidsparticipatie. De bijeenkomst in het kantoor van de Belastingdienst in Leeuwarden vormde alweer de derde editie in het Noorden.

Zestien deelnemers uit het doelgroepenregister kwamen kennismaken met Rijkswaterstaat en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). In meerdere gespreksronden konden zij in contact komen met managers en andere vertegenwoordigers van deze twee partijen.

Kwaliteiten

Doel van de bijeenkomst is kennismaking en netwerkverbreding, zowel voor de organisaties als de doelgroep. Voor veel deelnemers was het een kans om op een ongedwongen manier meer te weten te komen over een organisatie. Tegelijkertijd kunnen ze zichzelf presenteren en een indruk geven van hun kwaliteiten en talenten.

Met kandidaten waar een “match” ontstaat, wordt een vervolgafspraak gepland. Eerdere Meet & Matches in Groningen en Assen leverden in totaal bijna twintig plaatsingen op.

Meer weten?

Op de site van SRN vind je meer informatie over het project Vergroten arbeidsparticipatie.