I-Ecosysteem in iBestuur: ‘Rijksoverheid breidt vijver ICT-talent uit’

In de nieuwste uitgave van iBestuur aandacht voor de ontwikkelingen bij het UBR I-Ecosysteem. In het artikel wordt dieper ingegaan op nieuwe vormen van samenwerking met het ministerie van Defensie. Zo komt de opbouw van de Cyber Security Interim Pool aan bod, alsook het convenant met het Joint IV Commando (JIVC).

fvdb logius

Namens I-Interim Rijk komen Arne Otte, waarnemend domeindirecteur Internationaal & Veiligheid en programmamanager Edwin Walta aan het woord. Vanuit Defensie spreken Elanor Boekholt-O’Sullivan (commodore bij de Koninklijke Luchtmacht en commandant van het Defensie Cyber Commando) en Ron Kolkman (directeur JIVC) over de samenwerkingen. De PDF van het artikel is hier te downloaden. De volledige uitgave van iBestuur is hier te vinden.