Werken vanuit onze UBR merken

In navolging op de ontwikkelkoers en de wens om onze dienstverlening krachtig te positioneren in onze omgeving, is de keuze gemaakt om vanaf vandaag vanuit vastgestelde UBR merken te communiceren met onze klanten. Onze merken hebben vanaf vandaag dan ook een nieuw gezicht en onze website is aangepast!

skyline den haag

Wat ga je er van merken in de dienstverlening?

De dienstverlening van UBR verandert niet. Wat wel verandert? Ons gezicht naar buiten toe, de organisatie van onze communicatie is aangepast om interactie te ondersteunen met onze omgeving en een aantal services hebben een nieuwe naam gekregen.

Nieuwe naam

Binnen het organisatieonderdeel Personeel hebben een aantal services een nieuwe naam gekregen, zoals Advocaten en Adviseurs Arbeidsrecht, Loopbaan- en Talentontwikkeling en Arbeidsmarkt. De andere merken zijn bekende naamgevingen van de dienstverlening.

Ontwikkelingen volgen

Je kunt onze merken volgen. Elk merk heeft een eigen pagina gekregen op de website van UBRijk.nl met een nieuwsvoorziening. Hier wordt actief inzicht gegeven in de ontwikkelingen binnen de merken en de vakinhoudelijke communities. Ook hebben merken zoals de HIS, I-Interim Rijk, het Rijks ICT Gilde, Rijks I-Traineeship en Rijks I-Stage aanvullende social media accounts, zoals LinkedIn en Instagram om actief informatie te delen binnen hun communicaties.

Jouw mening telt!

Bij UBR zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en onze communicatie. Wij zijn dan ook dankbaar voor tips die hier aan bijdragen. Heb jij wensen of tips die bijdragen aan een nog klantvriendelijkere website en communicatie, stuur ons een e-mail. Dit kan naar communicatieubr@rijksoverheid.nl.

UBR merken op een rij

Bij UBR leveren wij onze dienstverlening vanuit de volgende merken:

UBR| I-Interim Rijk

UBR| Rijks ICT Gilde

UBR| Rijks I-Traineeship

UBR| Rijks I-Stage

UBR| KOOP

UBR| HIS

UBR| Arbeidsmarkt (Voorheen In- door en uitstroom -IDU-)

UBR| Bedrijfszorg

UBR| Advocaten en Adviseurs Arbeidsrecht (Voorheen Arbeidsjuridisch advies)

UBR| Loopbaan- en Talentontwikkeling (Voorheen Workflow)

UBR| Organisatie-Inrichting

UBR| Inclusiviteit

UBR| Rijksconsultants

Bureau Gateway

InterCoach

UBR| Binnenwerk

UBR| Rijks Beveiligings Organisatie

UBR| Interdepartementale Post- en Koeriersdienst

UBR| Ontwikkelbedrijf