Aanmelding voor Week van de Uitwisseling in het Noorden van start

Doet jouw organisatie in het Noorden dit jaar mee aan de Week van de Uitwisseling? Dan kan jij je aanmelden voor een kijkje in de keuken van een andere dienst of onderneming. De week vindt plaats van 8 tot en met 12 juni 2020. De deelname door noordelijke partijen aan het evenement wordt gefaciliteerd door Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord (SRN).

Het maakt niet uit of je administratief medewerker, ICT’er, inkoper of beleidsambtenaar bent. De Week van de Uitwisseling is voor iedereen. Jou wordt de mogelijkheid geboden te zien hoe andere organisaties en bedrijven omgaan met de vraagstukken op jouw vakgebied. Daarnaast draagt het evenement natuurlijk eveneens bij aan het vergroten van je netwerk in de regio.

Deelnemende rijksdiensten

Aan het evenement doen elf rijksdiensten mee die in totaal meer dan 250 plekken beschikbaar stellen. De participerende organisaties zijn: Dienst ICT Uitvoering, Doc-Direkt, Openbaar Ministerie, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Centraal Justitieel Incassobureau, Agentschap Telecom, Rijkswaterstaat, Belastingdienst, Dienst Terugkeer en Vertrek, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Shared Service Center ICT - Dienst Justitiële Inrichtingen.

Meld je nu aan!

Aan de Week van de Uitwisseling doen werkgevers mee uit de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en een deel van Drenthe. De ervaring leert dat de beschikbaar gestelde plekken gauw vollopen. Grijp dus deze unieke kans om laagdrempelig kennis te delen en jezelf en anderen te inspireren! Aanmelden kan tot 12 april en doe je hier. Na aanmelding word je begin mei geïnformeerd over de invulling van het programma.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Informeer dan bij HR-afdeling van je eigen organisatie of kijk op de site van Werken in Friesland. Vanuit SRN zijn ook Marjo Lubach, Meike Barnhard en Bea van Zoomeren van harte bereid jouw vragen te beantwoorden.