Checklist videosollicitatiegesprekken voeren met Aaltje Vincent

Door corona wordt er binnen rijksorganisaties volop overgestapt op sollicitatiegesprekken via video. Zo kunnen sollicitatieprocedures toch doorgang vinden en geen vertraging oplopen. Maar hoe pak je dit het beste aan? In een livestream sprak sollicitatie expert Aaltje Vincent met 40 recruiters van UBR|Arbeidsmarkt over videosolliciteren.

Aaltje Vincent

Checklist videosollicitatiegesprek

Aaltje Vincent deelt graag tips waar je aan kunt denken voor een optimaal online videogesprek. Denk aan de tips over in de lens kijken, over de achtergrond en wat je doet als de verbinding wegvalt. En ontdek ook meer over hoe je zorgt voor een ongestoord gesprek en zaken waar je op let in een uitnodigingstekst. Bekijk de checklist voor recruiters en vacaturehouders.

Zo ben je beter voorbereid en nog succesvoller in jouw sollicitatiegesprek met potentiele kandidaten!