InterCoach en NOBCO slaan handen ineen

InterCoach en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) gaan een partnerschap aan. Daarvoor ondertekenden Marieke Jellema, de nieuwe voorzitter van de NOBCO en Jan Piet van Berkel, manager van InterCoach op 23 april een samenwerkingsovereenkomst.

screenshot intercoach
v.l.n.r. Marieke Jellema - voorzitter NOBCO-bestuur, Miriam Oude Wolbers - bestuurslid NOBCO, Edith Koetsier - communicatie NOBCO, Jan Piet van Berkel – Manager Intercoach.

Vanaf nu heeft InterCoach een organisatie-aansluiting bij de NOBCO waarmee de kwaliteit van de interne coachpool nog verder kan worden verbeterd. Alle coaches krijgen voortaan het NOBCO-E-magazine, de medewerkers van het bureau van InterCoach krijgen toegang tot de digitale kennisbank (Coachlink) en we krijgen heel wat gratis kaarten voor onze coaches voor landelijke NOBCO-activiteiten.

De NOBCO is de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches in Nederland. Marieke Jellema gaf tijdens de ondertekening aan trots te zijn dat InterCoach het partnerschap met de NOBCO is aangegaan. Ook Jan Piet van Berkel gaf aan blij te zijn met de samenwerking: 'Het partnerschap met de NOBCO geeft een impuls aan de verdere professionalisering van onze interne coachpool. Binnen de overheid staat persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda. Samen met de NOBCO en de interne coachpool van ABN-AMRO zullen we ook vorm geven aan een nieuwe vakgroep “interne coaching” bij de NOBCO. Daarin bundelen we de kennis van de verschillende interne coachpools in Nederland.'