Rijksconsultants opent helpdesk corona-gerelateerde organisatievraagstukken

Rijksconsultants zijn ook op afstand inzetbaar. De meeste van onze lopende interim-opdrachten en adviestrajecten lopen dan ook gewoon door tijdens de coronacrisis; we communiceren via nieuwe kanalen waaraan we inmiddels gewend beginnen te raken.

helpdesk corona rijksconsultants

Door de crisis ontstaan er ook nieuwe organisatievraagstukken. Soms gaat het over de manier waarop we nu, tijdens de crisis, het werk organiseren of hoe je als manager je team in crisistijd kunt aansturen. Er zijn ook veel teams of organisaties die nu willen nadenken over de impact van de crisis op de toekomstige situatie: hoe ziet de organisatie eruit in ‘het nieuwe normaal’? Wat kunnen we leren van deze periode en wat willen we daarvan vasthouden? Voor dit soort vragen hebben we een helpdesk voor corona-gerelateerde vraagstukken geopend. Onze adviseurs zijn beschikbaar om mee te denken en helpen bij corona-gerelateerde management- en organisatievraagstukken. Ook bij acute knelpunten adviseren we graag. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Als je vraag is ingegeven door de corona-crisis kijken we naar een passende financiering.

Meer weten?  Neem dan contact op met Rijksconsultants via 06-27032985 of contactrijksconsultants@rijksoverheid.nl.