Terugkijken: Be inspired: Webinar Traineeship Rijksinkoopprofessional

Donderdag 7 mei verzorgde het Traineeship Rijksinkoopprofessionals (TRIP) haar eerste webinar. Op 15 mei start namelijk de sollicitatieronde voor de nieuwe lichting. Een mooi moment dus om tijdens dit webinar geïnteresseerden alles te vertellen over het Traineeship. De webinar werd goed bekeken en tijdens de Live Q&A werden er veel gerichte vragen gesteld.

Trip still

Alles over het Traineeship Rijksinkoopprofessionals

Als eerste kwam Andreia Lubbers – Marques, programmamanager van TRIP aan het woord
Zij vertelde je alles over het Traineeship Rijksinkoopprofessionals: de achtergrond van het traineeship, het opleidingsprogramma, de sollicitatieprocedure en alle andere dingen die erbij horen als je Rijksinkooptrainee bent.

Hoe is het om een “TRIPper” te zijn?

Daarna vertelde huidig trainee Teun Piëst over zijn eigen (studie)achtergrond, hoe hij terecht is gekomen bij het Traineeship Rijksinkoopprofessionals, zijn verschillende werkplekken, hoe zijn werkdag eruit ziet en zijn eigen ervaringen. In andere woorden: hoe is het om een “TRIPper” te zijn.

Interactieve Q&A

Tijdens de webinar konden deelnemers vragen stellen en daar maakten ze ook flink gebruik van! De vragen werden zo snel mogelijk beantwoord via de individuele chats of plenair tijdens de Live Q&A in de webinar. Deze combinatie van presentatie en Q&A bleek goed te werken, want uit de reacties van de deelnemers kwam naar voren dat de webinar voldeed aan de verwachtingen en dat de informatie goed is overgebracht.

Benieuwd hoe de webinar verliep?

Kijk de webinar terug.

TRIP webinar 7 mei 2020

Trainee Rijksinkoopprofessional worden?

Wil jij Rijksinkooptrainee worden? Je kunt vanaf 15 mei solliciteren op onze Rijksinkooptrainee vacature!  Wil je meer weten over het Rijks Inkoop Traineeship en de voorwaarden om trainee te worden? Meer informatie vind je op deze pagina!