Optimistische webinar van Jo Caudron met specifieke aandacht voor het Noorden

Op 24 juni verzorgt Jo Caudron een gratis webinar over de uitdagingen die het post-corona tijdperk met zich meebrengen. Tijdens de sessie is er specifieke aandacht voor de situatie in het Noorden. Het organiseren van de webinar is een resultaat van de bundeling van krachten door diverse noordelijke partijen, waaronder Samenwerking Rijk Noord.

De webinar behelst een zogeheten entry strategie naar ‘het nieuwe normaal’, inclusief een presentatie van een optimistisch toekomstplan. Optimisme is iets wat Caudron sterk kenmerkt. Zijn laatste boek, De wereld is rond, is daar een goed voorbeeld van en werd onlangs verkozen tot managementboek van het jaar. Hierin gaat hij op zoek naar verbanden tussen allerlei maatschappelijke transformaties op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. In de online sessie van 24 juni worden deze onderwerpen gekoppeld aan de actualiteit.

Regionale ontwikkelingen

Deelnemers aan de webinar worden meegenomen in diverse scenario’s, inhakend op belangrijke vragen. Welke lessen kunnen we trekken uit corona? Hoe kunnen we een veerkrachtige wereld bouwen die in staat is om met deze en andere uitdagingen om te gaan? Gedurende de sessie wordt regelmatig ingezoomd op Noord-Nederland en worden regionale ontwikkelingen aangehaald.

Bron van inspiratie

Jo Caudron is al jaren actief als digitaal ondernemer en betrokken bij vele bedrijven. Sinds tien jaar is hij transformatie-strateeg en helpt hij organisaties in heel Europa en het Midden-Oosten. Mede door de boeken die hij schreef, is hij een bron van inspiratie voor individuen, bedrijven en beleidsmakers in transformatieve tijden.

Aanmelden

Inschrijven voor de webinar op 24 juni kan hier. Aanmelden kan tot en met 22 juni, maar let op: het deelnemersaantal is gelimiteerd. Ruim voor aanvang ontvangen deelnemers per e-mail een (unieke) link waarmee kan worden ingelogd. Aan de aanmelding zijn geen kosten verbonden.