Terugkijken webinar “Bouw jij mee aan een duurzaam MDT?”

Donderdag 28 mei verzorgde collega’s van het ministerie van VWS en UBR|HIS een webinar over de aanbesteding van maatschappelijke diensttijd (MDT). De aanbesteding is al gepubliceerd en partijen kunnen inschrijven. Een goed moment om alle vragen die partijen nog hebben te beantwoorden. Normaal gesproken organiseren we hier een fysieke bijeenkomst voor. Dit keer via een webinar.

Webinar MDT 28 mei

Alle ins en outs van de aanbesteding

Het eerste uur kwam vooral het programma MDT aan bod, waar ze naar op zoek zijn en het proces rondom de aanbesteding. Na een introductie van inkoopprofessional Dieuwertje Koesen (UBR|HIS) vertelde programmadirecteur Jacqueline de Jager (VWS) meer over de achtergrond van het programma. Daarnaast geeft zij een inkijkje in de uitdagingen van het programma en de opdrachten die hieraan verbonden zijn.

Interactieve Q&A

Tijdens de webinar konden deelnemers live vragen stellen en daar maakten ze ook gebruik van! De vragen werden zo veel mogelijk live beantwoord. De vragen die niet beantwoord konden worden nemen we op in de Nota van Inlichtingen.

Benieuwd hoe de webinar verliep?

Kijk hieronder de webinar terug.

Webinar MDT 28 mei

Over programma MDT

MDT is een ontdekkingsreis voor jongeren om hun talenten te ontwikkelen, bij te dragen aan de maatschappij en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De pilot fase is voorbij en nu gaan we voor het creëren van een landelijk dekkend netwerk. Heb jij het netwerk en de flexibiliteit om met het kernteam MDT tot een succes te maken? Check de aanbesteding ‘Bouw mee aan een duurzaam MDT’. Of schrijf gelijk in! Je kunt ook aangeven of je in contact wilt komen met andere partijen.