Eerste jaarverslag Rijksconsultants

Het jaar 2019 was het jaar van de integratie van UBR| Interimmanagement en EC O&P| Organisatieontwikkeling in het nieuwe merk UBR| Rijksconsultants. Dé vertegenwoordiger van interimmanagers, verandermanagers, organisatieadviseurs en programma- en projectmanagers die tijdelijke versterking bieden voor blijvende verandering bij de Rijksoverheid. Rijksconsultants kijkt met haar eerste jaarverslag terug op een succesvol en inspirerend 2019.

Ontwikkeling en uitdagingen

Het afgelopen jaar werkte Rijksconsultants aan de missie, visie en propositie, aan de harmonisatie van processen en werkwijzen, en aan kennismanagement en -deling. Zo kan Rijksconsultants nog beter ondersteunen bij transformaties in ontwikkelopgaves, het garanderen van continuïteit, en slimmere en goedkopere manieren van bedrijfsvoering ontwikkelen.

RC Jaarverslag

De huidige dynamiek van onvoorziene, impactvolle situaties, zoals de coronacrisis, plaatst de overheid bovendien voor onverwachte managementuitdagingen. Voor Rijksconsultants ligt er dan ook een belangrijke taak die de organisatie graag en met veel enthousiasme en visie oppakt.

 

Download het jaarverslag

In het jaarverslag vind je naast de facts & figures ook de verhalen van rijksconsultants die vertellen over de opdracht, de aanpak en het resultaat van klussen die zij in 2019 afrondden. Download het jaarverslag voor een goede impressie van UBR| Rijksconsultants.