Stilstaan bij jezelf met de zomergesprekken van InterCoach

De zomer is begonnen! Voor velen een moment om te reflecteren op zichzelf en het werk: waar sta ik nu en wat wil ik nog bereiken? InterCoach biedt ook deze zomer weer zomergesprekken aan: een gesprek in de buitenlucht met een van onze coaches die met een frisse blik met je meekijkt en ‘tegendenkt’. Een mooie mogelijkheid om eens helemaal los te komen van je dagelijkse sleur en te ontdekken wat een goede stap in leven of werk kan zijn.

zomergesprek 370x233

Deze zomer bieden we de gesprekken op maandagmiddag 7 september aan op vier verschillende buitenplekken in Nederland: in Scheveningen, Driebergen, Den Bosch en Groningen. Zo houden we de openbare beweging beperkt en zetten we lokaal breed in op reflectie.

Interesse?

Heb je nog niet eerder een zomergesprek gevoerd en wil je kennismaken met coaching en InterCoach? Meld je dan aan voor de locatie van jouw keuze.

Deze gesprekken van maximaal één uur vinden in de buitenlucht plaats en zijn gratis en vrijblijvend. Er vinden op 7 september de hele middag gesprekken plaats, op verschillende tijdstippen en verschillende locaties. Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk bericht over het tijdstip waarop jij op je locatie bent ingedeeld.

Aanmelden

Wil je graag even stilstaan bij jezelf in je werk? Meld je dan nu aan via ellen.molenaar@rijksoverheid.nl en geef daarbij je locatievoorkeur aan.

Let wel: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je je aanmeldt gaan wij ervan uit dat je er ook zult zijn.