Animatie 'Zo maak je een sterk cv?'

Een curriculum vitae (cv) heeft maar 1 doel: zorgen dat je aan de sollicitatietafel komt. Gemiddeld besteedt een recruiter of werkgever 10 seconden aan het lezen van een cv. Een cv moet dus snel te scannen zijn, opvallen en alle belangrijke informatie bevatten. Nieuw op de Mobiliteitsbank is de animatie 'Hoe maak je een sterk cv?' Een recruiter en een hr-adviseur laten zien hoe zij een cv lezen en waar zij op letten.

 

Animatie

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een sterk, professioneel en eigentijds cv maakt. Met praktische tips van professionals. De animatie is een van de nieuwe initiatieven op de Mobiliteitsbank om kandidaten die zelf aan de slag willen met hun loopbaan te ondersteunen.

NB: de Mobiliteitsbank is alleen bereikbaar voor rijksmedewerkers.